Selskapslokale
Overnatting
Konferanse
Golf
Bryllup

Konferanse Bryne? Som arrangør skal du kun få sørge for innholdet. Vi fikser resten!

 

Konferanse Bryne - Vi fikser det!
Ønskelig med konferanse Bryne? Velkommen til våre websider, dette er stedet for dere som skal holde konferanse Bryne. For at deltakerne skal få fullt utbytte av kurs og konferanser må alt det praktiske stemme. Vi synes du som arrangør skal få konsentrere deg om innholdet, så vi fikser resten. På Bryne Kro & Hotell legger vi vekt på personlig service i uformelle og hyggelige omgivelser. For konferanse Bryne, er vi et klokt valg.
 
Vi setter sammen en pakke som passer nettopp dere når dere skal holde konferanse Bryne. Våre dyktige kokker sørger for en hyggelig matopplevelse, og vårt serviceinnstilte personale gir dere personlig oppfølging gjennom hele arrangementet. Har dere behov for overnatting, er selvfølgelig ikke dette noe problem.
 
Når dere skal holde konferanse Bryne tilbyr vi trivelige lokaler med moderne, teknisk utstyr. Vi har det eksklusive viprommet ”Tuhod'l” som er ideelt for konferanser inntil 10 personer. Og ”Lykteland” er utmerket for større møter og seminarer med opptil 100 personer. ”Lyngmarkjo” tar inntil 40 personer og har direkte utgang til hagen.
Myrbakkjen har plass til konferanser opptil 50 personer.
 
Ønsker dere aktiviteter som setter en ekstra spiss på deres konferanse Bryne og som sveiser deltakerne sammen, har vi en rekke muligheter både på hotellet og i området rundt. For konferanse Bryne – kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra dere.

>>For konferanse Bryne,klikk deg inn her

BRYNE KRO & HOTELL AS • Postboks 420 • 4349 BRYNE • 51 77 75 55 • 51 77 75 50 • post@bryne-kro.no