Selskapslokale
Overnatting
Konferanse
Golf
Bryllup

Lyst på en golfopplevelse? Ta med kollegaer eller venner til oss for et fantastisk arrangement

 

Golfopplevelse og grilling i skjønn forening
Er dere ute etter en annerledes golfopplevelse har dere kommet til rett sted. Vi ønsker deg velkommen til Bryne Kro & Hotell. Her kan du spille golf på vår 9-hulls chip & putt golfbane, overnatte og arrangere diverse festligheter og konferanser.
 
På vår golfbane som er en "pay & play" bane trenger du ikke grønt kort eller medlemskap i golfklubb for å spille. Det eneste krav som stilles, er at en person i flighten skal ha grønt kort. Vi er behjelpelig med instruktør for den totale golfopplevelse.
 
De 2 køllene og putter som brukes på banen kan leies i resepsjonen. Avstanden på hullene varierer fra 25 til 60 meter.
Chip & Put banen brukes også til sosiale samlinger med golfopplevelser og grill i skjønn forening. Kjempetrivelig, underholdende og engasjerende.
 
Golf & grill i skjønn forening - passer utmerket til sosiale anledninger!
 
Kombinasjon av golf & grill i skjønn forening – vellykket både for nybegynnere og de som har spilt golf tidligere!
For den totale golfopplevelse har vi en fagkyndig instruktør som vil bistå dere for å gå igjennom de viktigste grep, slag og regler.
 
Etter runden på vår golfbane venter våre kokker med deilig grillmat, dette er med på å gi dere den totale golfopplevelse. Ta med deg dine kollegaer, venner eller gode forretingsforbindelse til en fantastisk golfopplevelse. Mer sosialt enn dette blir det ikke! Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi gleder oss til å høre fra dere.

>>For en total golfopplevelse,klikk deg inn her

BRYNE KRO & HOTELL AS • Postboks 420 • 4349 BRYNE • 51 77 75 55 • 51 77 75 50 • post@bryne-kro.no